FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelci odustaju od utakmica u Jeruzalemu

TEL AVIV, 11. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Nezadovoljni ponašanjemdijela publike za vrijeme utakmice Izrael - Hrvatska čelniciIzraelskog nogometnog saveza (IFA) najavili su kako će pažljivorazmotriti hoće li nacionalna vrsta igrati utakmice u Jeruzalemu.
TEL AVIV, 11. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Nezadovoljni ponašanjem dijela publike za vrijeme utakmice Izrael - Hrvatska čelnici Izraelskog nogometnog saveza (IFA) najavili su kako će pažljivo razmotriti hoće li nacionalna vrsta igrati utakmice u Jeruzalemu.

Dvoboj Izraela i Hrvatske bila je prva međunarodna utakmica u "svetom gradu" u posljednjih 11 godina, a prije "vatrenih" u Jeruzalemu su gostovali Argentinci. Međutim, čini se kako bi nakon gostovanja odabranika Zlatka Kranjčara, Jeruzalem ponovo mogao ostati bez susreta nacionalne vrste. Razlog tome je ponašanje domaćih navijača koji su vrijeđali Palestinca u redovima izraelske vrste Abbasa Suana.

"Ponašanje dijela publike bilo je posve neprihvatljivo. Suan je član izraelske reprezentacije i nije zaslužio takvo ponašanje i vrijeđanje s tribina. Morat ćemo dobro razmisliti hoće li izraelska reprezentacija više igrati na stadionu Teddy," poručio je predsjednik IFA-a, Iche Menahem.

Suan, koji je član Bnei Sakhnina nije se previše osvrtao na uvrede s tribina.

"U tim trenucima mnogo mi je značila podrška suigrača. U Tel Avivu takvo nešto je nemoguće," kazao je Suan.

Premda izraelska vrsta sve službene utakmice igra u Tel Avivu, čelnici Izraelskog saveza zamolili su čelnike Hrvatskog nogometnog saveza da se utakmica ipak odigra u Jeruzalemu.

"Željeli smo utakmici igrati u Jeruzalemu, međutim sada žalim zbog te odluke i ponašanja navijača. Ispričao sam se Suanu zbog rasističkih povika s tribina," dodao je čelnik Izraelskog nogometnog saveza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙