FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Croatia osiguranje d.d. sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza

ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski vaterpolski savez (HVS)potpisao je danas jednogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu svodećom hrvatskom osiguravajućom kućom "Croatia osiguranje d.d.".
ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski vaterpolski savez (HVS) potpisao je danas jednogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu s vodećom hrvatskom osiguravajućom kućom "Croatia osiguranje d.d.".

"Sponzorstvo se ne odnosi samo na reprezentacije već i na utakmice prve i druge vaterpolske lige, a daje nam i financijsku osnovu za rad s mlađim kategorijama", rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik HVS-a Perica Bukić naglašavajući da će temeljen ugovora u ovoj godini HVS dobiti 1.1 milijun kuna, ali i osiguranje za sve igrače, trenere, suce i delegate prve i druge lige.

Predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković naglasio je da je Croatia osiguranje glavni sponzor HVS-a od 2000. godine, a da je najveći motiv za daljnju suradnju s najtrofejnijim sportskim savezom što su vaterpolisti osvojili osam olimpijskih medalja, po dva naslova svjetskih prvaka i pobjednika Svjetskog kupa, te čak 12 naslova klupskih prvaka Europe.

Prije potpisivanja ugovora održana je i sjednica Upravnog odbora HVS-a na kojoj je prihvaćeno izvješće Ratka Rudića s kvalifikacijskog turnira u Italiji kao i program nastupa vaterpolske reprezentacije u 2005. godini u kojoj naše najbolje vaterpoliste očekuju nastupi u svjetskoj ligi i Svjetskom prvenstvu.

"Razgovarali smo i o planu za sljedeći olimpijski ciklus do 2008. godine u kojem nam je najvažniji nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu", rekao je Bukić napominjući da je vaterpolo obitelj od danas bogatija za dva nova kluba iz Poreča i Vrsara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙