FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vaterpolo: Mladost u subotu dočekuje Barcelonetu

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Utakmica protiv Barcelonete koja seigra u subotu, 22. siječnja prva je u nizu teških utakmica, ali imamodobru momčad i protiv svake momčadi možemo ići na pobjedu", rekao jedanas trener Mladosti Ozren Bonačić.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Utakmica protiv Barcelonete koja se igra u subotu, 22. siječnja prva je u nizu teških utakmica, ali imamo dobru momčad i protiv svake momčadi možemo ići na pobjedu", rekao je danas trener Mladosti Ozren Bonačić.

Po njegovim riječima, unatoč dva poraza u prve dvije utakmice u vaterpolskoj Euroligi, Mladost ukoliko u sljedećim susretima ostvari četiri pobjede sigurno ide dalje.

"Ohrabruje činjenica da sami odlučujemo o svojoj sudbini, a posljednji treninzi u Budimpešti protiv Ferencvarosa i Honveda daju nam razloga za optimizam pred susret s Barcelonetom", kazao je Bonačić.

Pomoćni trener Mladosti Milorad Damjanić rekao je da je glavni igrač gostujućeg sastava reprezentativac SCG Petar Trbojević, te da se radi o dobroj momčadi koja je u španjolskom Superkupu pobijedila Barcelonu sa 6:5.

Kapetan momčadi Vjekoslav Kobešćak smatra da unatoč tome što neće moći nastupiti reprezentativac Teo Đogaš Mladost ima više kvalitetnih igrača na svakoj poziciji i uvjeren je da će u subotu nazapočeti njihov pobjedonosni niz.

Utakmica počinje u 18 sati na plivališti "Mladosti" na Savi, a sudit će Skalochoritis iz Grčke i Ryckaert iz Belgije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙