FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crnogorski parlament o izborima i povjerenju Đukanoviću

PODGORICA, 8. veljače 2005. (Hina) - Crnogorski parlament počeo je uutorak na zahtjev oporbe izvanredno zasjedanje na kojem će razmatrati Prijedlog zakona o neposrednim izborima za parlament Državne zajedniceSrbije i Crne Gore, kao i o povjerenju vladi Crne Gore i njezinupremijeru Milu Đukanoviću.
PODGORICA, 8. veljače 2005. (Hina) - Crnogorski parlament počeo je u utorak na zahtjev oporbe izvanredno zasjedanje na kojem će razmatrati Prijedlog zakona o neposrednim izborima za parlament Državne zajednice Srbije i Crne Gore, kao i o povjerenju vladi Crne Gore i njezinu premijeru Milu Đukanoviću.

Potpredsjednik oporbene Socijalističke narodne partije (SNP) Srđa Božović kazao je da zbog isključivosti i ustrajanja vlasti u neispunjavanju obveza iz Ustavne povelje Državne zajednice SCG, odnosno neusvajanja zakona o neposrednim izborima, u Crnoj Gori postoji rizik ugrožavanja mira i stabilnosti.

Na dnevnom redu je i očitovanje o nepovjerenju vladi. Oporbene stranke drže da je pokretanje istrage u Italiji, Švicarskoj i Njemačkoj o krijumčarenju cigareta preko Crne Gore, te činjenica da se to povezuje s premijerom Milom Đukanovićem, dovoljan razlog da se raspravlja o odgovornosti premijera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙