FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Lado" na gostovanje u Omanu

ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Članovi Hrvatskoga nacionalnogansambla "Lado" otputovali su u Oman, gdje će od 9. do 18. veljačesudjelovati na Muscat festivalu, te 19. veljače na svečanojmanifestaciji "Hrvatska večer u Muscatu".
ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Članovi Hrvatskoga nacionalnog ansambla "Lado" otputovali su u Oman, gdje će od 9. do 18. veljače sudjelovati na Muscat festivalu, te 19. veljače na svečanoj manifestaciji "Hrvatska večer u Muscatu".

To će biti prvi put, kako ističu u Ladu, da netko od hrvatskih umjetnika sudjeluje na Muscat festivalu, jednom od najvećih u toj azijskoj regiji, koji očekuje više od dva milijuna posjetitelja.

Hrvatski nacionalni ansambl predstavit će na festivalu hrvatsku plesnu i glazbenu baštinu, a gostovanje će se iskoristiti, kako napominju u Ladu, za promidžbu hrvatske kulture i gospodarstvenika u tom dijelu svijeta.

Glavni organizator gostovanja i manifestacije "Hrvatska večer u Muscatu" je Branko Galić, direktor tvrtke "Gen-tec", predstavnik udruge Hrvatski izvoznici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙