FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "Apsolutna kraljica alpskog skijanja"

SARAJEVO,7. veljače(Hina) - Fenomenalni uspjeh Janice Kostelić u spustuodržanom u nedjelju u Santa Katarini bio je povod da najbolju hrvatskuskijašicu najtiražniji bosanskohercegovački list "Dnevni avaz" uponedjeljak proglasi osobom dana u rubrici obično rezerviranoj zapolitičare i istaknute dužnosnike i pri tom je nazove "apsolutnomkraljicom alpskog skijanja".
SARAJEVO,7. veljače(Hina) - Fenomenalni uspjeh Janice Kostelić u spustu održanom u nedjelju u Santa Katarini bio je povod da najbolju hrvatsku skijašicu najtiražniji bosanskohercegovački list "Dnevni avaz" u ponedjeljak proglasi osobom dana u rubrici obično rezerviranoj za političare i istaknute dužnosnike i pri tom je nazove "apsolutnom kraljicom alpskog skijanja".

"Janica Kostelić potvrdila je još jednom da je najbolja skijašica današnjice ali i jedna od najvećih sportašica na planetu. Jedina disciplina u kojoj Kostelić nije osvojila medalju na velikim svjetskim takmičenjima bio je upravo spust. No fantastična Janica ispravila je i taj nedostatak u veličanstvenoj karijeri", piše sarajevski list u tekstu punom superlativa kojim opisuje karijeru i uspjehe hrvatske skijašice.

Podsjećajući na činjenicu kako je ovo već četvrta Janičina zlatna medalja na svjetskim prvenstvima, "Avaz" konstatira: "Do velikih uspjeha ona ne dolazi slučajno. Titulama i medaljama, u pravilu, prethode velika odricanja i nevjerojatno teški ali plodonosni treninzi pod paskom njezinog oca Ante Kostelića".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙