FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP rukomet: U Radesu više od 1000 hrvatskih navijača

RADES, 5. veljače 2005. (Hina) - Utakmicu Hrvatska - Francuska udvorani 7. studenog u Radesu pratilo je oko 1.500 hrvatskih navijača.Bilo ih je iz svih krajeva "Lijepe naše", iz Zagreba, Rijeke, Splita,Opatije, Osijeka, Poreča.... Bilo bi iz zasigurno i više daposljednjih dana u Tunisu najtraženija stvar nije bila ulaznice zapolufinale.
RADES, 5. veljače 2005. (Hina) - Utakmicu Hrvatska - Francuska u dvorani 7. studenog u Radesu pratilo je oko 1.500 hrvatskih navijača. Bilo ih je iz svih krajeva "Lijepe naše", iz Zagreba, Rijeke, Splita, Opatije, Osijeka, Poreča.... Bilo bi iz zasigurno i više da posljednjih dana u Tunisu najtraženija stvar nije bila ulaznice za polufinale.

Oko 500-tinjak hrvatskih navijača u Tunisu se nalazi od početka prvenstva, dok su ostali doputovali brojnim charterima neposredno prije polufinalnih ogleda. Sjajnim navijanjem od prve do posljednje minute bodrili su hrvatsku reprezentaciju. Oboružani brojnim zastavama, hrvatski dresovima i maramama posve su nadglasali francuske navijače. Sve je proteklo u najboljem redu i nije bilo nikakvih incidenata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙