FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Metličić: Idemo po zlato

RADES, 5. veljače 2005. (Hina) - Sjajnim nastupom protiv Francuske,Petar Metličić je još jednom pokazao koliko znači hrvatskojreprezentaciji. Zbog ozljede koljena propustio je utakmice saŠpanjolskom, Švedskom, Norveškom, Njemačkom i Srbijom i Crno Gorom.No, protiv Francuza se vratio sjajnom igrom.
RADES, 5. veljače 2005. (Hina) - Sjajnim nastupom protiv Francuske, Petar Metličić je još jednom pokazao koliko znači hrvatskoj reprezentaciji. Zbog ozljede koljena propustio je utakmice sa Španjolskom, Švedskom, Norveškom, Njemačkom i Srbijom i Crno Gorom. No, protiv Francuza se vratio sjajnom igrom.

Osim što je postigao šest pogodaka, Metličić je razigrao i Džombu, koji je na koncu utakmicu završio sa osam postignutih pogodaka.

"Ovu pobjedu je izborila cijela momčad. Drugo poluvrijeme smo odigrali sjajno i vjerujem kako i u finalu možemo ponoviti ovu igru. Uz pomoć sjajne publike idemo po zlato," kazao je Metličić nakon trijumfa protiv Francuske.

Vlado Šola je još jednom pokazao kako je igrač za velike utakmice. Vratar hrvatske vrste prikupio je 18 obrana i doslovce izludio suparnika.

"Ključ naše uvjerljive pobjede je povratak Metličića u sastav. S njim je daleko lakše igrati," kazao je Šola te dodao još jedan bitan detalj. "Uvjeti za igru u dvorani su bili sjajni. Napokon smo igrali u jednoj dvorani koja ima grijanje i bilo je super. Da smo u njoj igrali od prvog dana sve bi pobijedili," kazao je Šola.

Kapetan Slavko Goluža posebno se zahvalio hrvatskim navijačima, kojih je u dvorani "7. studenoga" bilo oko 1.500.

"Uz takvu podršku nemoguće je izgubiti. Navijači su bili sjajni," rekao je "Keta" te prokomentirao igru hrvatske vrste.

"Obrana je bila odlična, a Šola je još jednom briljirao. No, u ovoj utakmici proradio je i napad. Naša pobjeda bi bila mnogo uvjerljivija da na kraju suci nisu pomagali Francuzima".

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran pohvalio je pristup naših igrača.

"Dečki su izgarali za svaku loptu. Ovo je bila rukometna bajka. Inače nemam običaj hvaliti pojedince, no ovoga put svi moramo skinuti kapu Petru Metličiću. Usprkos teškoj ozljedi koljena zaigrao je i bio je sjajan," zaključio je Kavran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙