FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP kombinacija: Janica obranila zlato

SANTA CATERINA/ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Janica Kostelić podrugi je put u karijeri osvojila naslov svjetske prvakinje ukombinaciji, pobijedivši u talijanskoj Santa Caterini s vremenom od2:53.70 minuta.
SANTA CATERINA/ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Janica Kostelić po drugi je put u karijeri osvojila naslov svjetske prvakinje u kombinaciji, pobijedivši u talijanskoj Santa Caterini s vremenom od 2:53.70 minuta.

Ovo je treća zlatna medalja za Janicu na svjetskim prvenstvima - prije dvije godine u švicarskom Sankt Moritzu je bila najbolja u kombinaciji i slalomu.

Drugoplasirana Šveđanka Anja Paerson je na kraju zaostala čak 1.45 sekundi, a treća Austrijanka Marlies Schild čak 2.70 sekundi.

S obzirom da je Janičina prednost u odnosu na Paerson uoči druge vožnje slaloma bila samo 37 stotinki, očekivalo se da će biti neizvjesno do samoga kraja i da bi o pobjednici kombinacije mogle odlučivati stotinke. No, prvo je Paerson odvezla puno skromnije od svojih mogućnosti, dok je Janica vozila bez pogreške i povećala prednost u odnosu na Šveđanku za više od sekunde.

Priliku za povećanje kolekcije medalja Janica će imati već u nedjelju u spustu gdje je ostvarivala odlična vremena na treninzima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙