FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

New York: Predstavljena najbolja hrvatska vina

WASHINGTON,4. veljače 2005.(Hina) - Stalna misija Republike Hrvatskepri Ujedinjenim narodima organizirala je u četvrtak navečer u NewYorku uspješno kušanje hrvatskih vina.
WASHINGTON,4. veljače 2005.(Hina) - Stalna misija Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima organizirala je u četvrtak navečer u New Yorku uspješno kušanje hrvatskih vina.

Kušanju ponajboljih hrvatskih vina u prestižnom New York Atletic klubu na Manhattanu nazočilo je preko stotinu predstavnika diplomatske zajednice pri Ujedinjenim narodima te turističkih radnika i gostiju iz newyorškog svijeta umjetnosti i investitorskih tvrtki.

Na domjenku su bili i novinari poznatog američkog lista koji se bavi vinima Wine Spectator kao i drugih listova koji pišu o hrani i vinima.

Kušanje vina organizirano je u sklopu promicanja turističkih mogućnosti Hrvatske posebice njezine enološke baštine, a uz hrvatska vina mogao se kušati i paški sir i dalmatinski pršut.

Hrvatska misija pri UN-u prvi put je prošle godine organizirala testiranje hrvatskih vina koji je diplomatska zajednica dobro prihvatila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙