FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FAH - Najava fotografija za petak, 4. veljače

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 4.veljače, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 4. veljače, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavit će 12. sjednicu raspravom o završnom Izvješću Državnog ureda za reviziju o obavljenim revizijama u pretvorbi i privatizaciji, kojim je obuhvaćeno 1556 revidiranih poduzeća u 1990-im godinama, (Hrvatski sabor - Velika vijećnica, Trg Sv. Marka 6, u 9,30 sati).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare kluba saborskih zastupnika Libre Željko Pavlic će govoriti o Prijedlogu zakona o Državnom izbornom povjerenstvu, (Hrvatski sabor, dvorana Ivan Kukuljević, u 10 sati).

ZAGREB - UNICEF u Hrvatskoj će na konferenciji za novinare predstaviti akciju "Svako dijete treba obitelj", a o potankostima i ciljevima akcije će izvijestiti i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, (Hoto-toranj, Savska 32, u 11 sati).

ZAGREB - Zaključenje Ugovora o subvencioniranju kamatnih stopa na kredite namijenjene zaštiti okoliša, energetskoj učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije, (Ul. Republike Austrije 20, u 10 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Suvremena umjetnost" francuske kritičarke i teoretičarke umjetnosti Catherine Millet (Galerija Klovićevi dvori, (Jezuitski trg 4, 19 sati).

ZAGREB - Dopredsjednica Vlade Jadranka Kosor prima hrvatsku rukometnu reprezentaciju gluhih (9,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙