FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Austrija djelomice paralizirana zbog snijega

BEČ, 3. veljače 2005. (Hina/AFP) - Desetak mjesta u Austriji bilo je učetvrtak odsječeno od svijeta zbog obilnih snježnih padalina koje suprouzročile opasnost od lavina petog, najvišeg stupnja, priopćile sutamošnje vlasti.
BEČ, 3. veljače 2005. (Hina/AFP) - Desetak mjesta u Austriji bilo je u četvrtak odsječeno od svijeta zbog obilnih snježnih padalina koje su prouzročile opasnost od lavina petog, najvišeg stupnja, priopćile su tamošnje vlasti.

Više od 80 centimetara snijega palo je u 24 sata u srijedu i u četvrtak u pokrajinama Vorarlberg (na zapadu), Salzburg (na sjeveru), Gornjoj Austriji (u središtu) i u Štajerskoj (u središtu), pa su mnogi prometni pravci zatvoreni zbog lavina ili opasnosti od lavina.

U Štajerskoj se jedno selo moralo djelomice evakuirati na području Niederstutterna zbog neposredne opasnosti od lavina, doznaje se od tamošnjih vlasti.

Snježne bujice od lavina oštetile su usto oko šest kuća u pokrajini Salzburg i u Štajerskoj, pri čemu nije bilo žrtava, javlja agencija APA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙