FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor sutra nastavlja raspravu o osnivanju istražnog povjerenstva za Čačića i Tomčića

ZAGREB,2. veljače 2005.(Hina) - Hrvatski će sabor u sutrašnjem nastavku12. sjednice nastaviti danas započetu raspravu o HDZ-ovu prijedloguosnivanja istražnog povjerenstva koje bi trebalo utvrditi jesu liZlatko Tomčić (HSS) i Radimir Čačić (HNS) u vrijeme dok su obnašalidužnosti predsjednika Sabora, odnosno ministra graditeljstva, obnove irazvitka, bili u sukobu interesa.
ZAGREB,2. veljače 2005.(Hina) - Hrvatski će sabor u sutrašnjem nastavku 12. sjednice nastaviti danas započetu raspravu o HDZ-ovu prijedlogu osnivanja istražnog povjerenstva koje bi trebalo utvrditi jesu li Zlatko Tomčić (HSS) i Radimir Čačić (HNS) u vrijeme dok su obnašali dužnosti predsjednika Sabora, odnosno ministra graditeljstva, obnove i razvitka, bili u sukobu interesa.

Sudeći po današnjoj raspravi, Sabor će osnovati to povjerenstvo jer su se HDZ-ovu prijedlogu usprotivili jedino klubovi SDP-a, HSP-a i IDS-a.

Na dnevnom su redu tekuće sjednice i prijedlozi osnivanja još dvaju istražnih povjerenstava.

Desetina zastupnika predlaže osnivanje povjerenstva koje bi trebalo utvrditi okolnosti pod kojima je poništen prvi natječaj za dodjelu koncesije za trećeg mobilnog operatera u Hrvatskoj, koja je u ponovljenom natječaju dodijeljena konzorciju "Tele2".

Također, na prijedlog 40 zastupnika, jedno bi povjerenstvo trebalo ispitati jesu li agenti POA-e prekršili zakon ispitujući novinarku Helenu Puljiz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙