FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državni tajnik Bakota čestitao drugu godišnjicu izlaženja Hrvatskoga tjednika

ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvuvanjskih poslova Gordan Bakota čestitao je u Subotici drugu obljetnicuizlaženja tjednika "Hrvatska riječ", kaže se u priopćenju što ga je usrijedu objavilo Ministarstvo vanjskih poslova.
ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Gordan Bakota čestitao je u Subotici drugu obljetnicu izlaženja tjednika "Hrvatska riječ", kaže se u priopćenju što ga je u srijedu objavilo Ministarstvo vanjskih poslova.

Državni tajnik Bakota u ime Vlade Republike Hrvatske izrazio je nadu da će hrvatskoj manjini u Srbiji i Crnoj Gori uz informiranje na hrvatskom jeziku u pisanim medijima to biti omogućeno i u elektronskim medijima, prije svega na državnoj televiziji, dodaje se u priopćenju.

Nazočnima na svečanosti obratili su se i savjetnik srbijanskog premijera Petar Lađević, predsjednik Upravnog odbora izdavačke kuće "Hrvatska riječ" iz Subotice Mate Groznica te ravnatelj i glavni urednik tjednika Zvonimir Perušić.

Prema tom priopćenju, proslava druge godišnjice tjednika "Hrvatska riječ" održana je u svečanoj dvorani skupštine općine Subotica u nazočnosti brojnih visokih gostiju i predstavnika svih hrvatskih institucija i organizacija u Srbiji i Crnoj Gori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙