FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: radovi u tunelu Sv. Rok do sutra ujutro

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - U tunelu Sv. Rok u 22 sata započelisu radovi koji će potrajati do 6 sati sutra ujutro. Do završetkaradova kroz tunel će se prometovati naizmjence, izvijestio je večerasHAK.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - U tunelu Sv. Rok u 22 sata započeli su radovi koji će potrajati do 6 sati sutra ujutro. Do završetka radova kroz tunel će se prometovati naizmjence, izvijestio je večeras HAK.

Poledica je izgledna posvuda u unutrašnjosti, a osobito pozorno treba voziti gorskim predjelima, kroz usjeke, mostovima i vijaduktima. Poseban oprez preporučuje se na dijelu Podravske magistrale na području Virovitice, gdje mjestimice ima snježnih zapuha na cesti.

Zabrana prometa kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom, a za ostale obvezna zimska oprema vrijedi na cestama D32 Drežnica-Jezerane i D42 Saborsko-Poljanak-Selište.

Vozila iznad 5 t još ne mogu koristiti županijsku cestu Kutjevo-Orahovica, a ona iznad 7,5 t cestu D218 Užljebić-Donji Lapac-Doljani.

Dozvoljen je promet svim kategorijama vozila, uz obaveznu zimsku opremu, na slijedećim cestama:

D23 Jezerane-Žuta Lokva-Vratnik-Senj, D25 Korenica-Lički Osik-Karlobag, D50 Žuta Lokva-Otočac-Gospić-Gračac, D217 Gornji Vaganac-GP Ličko Petrovo Selo, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D506 Dobroselo-Bruvno-Mazin, D414 Ston-Orebić, D25 Gospić-Karlobag i D501 Meja-Oštrovica.

Sljemenska je cesta sa zagrebačke i zagorske strane otvorena za sav promet.

Odroni zemlje i kamenja mogući su kroz usjeke Jadranske i Ličke magistrale, te duž Istarskog ipsilona, ali i na dionicama cesta D206 Pregrada-Hum na Sutli, D218 Sučević-Srb-Brotnja i D27 Gračac-Karin.

Na GP Macelj povremeno je pojačan promet teretnih vozila u oba smjera. Ostalim se prijelazima prometuje redovno.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙