FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP rukomet: Hrvatska - Norveška

sport-rukometSP rukomet: Hrvatska - Norveška,(H) - NABEUL - U susretu prvog kola druge skupine drugog krugaSvjetskog rukometnog prvenstva u Tunisu reprezentacija Hrvatske je..... Norvešku. Utakmica se igrala u dvorani 7. studenoga u Nabeulupred 2.500 gledatelja, a sudili su Bord i Buy iz Francuske.
,(H) - NABEUL - U susretu prvog kola druge skupine drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva u Tunisu reprezentacija Hrvatske je ..... Norvešku.Utakmica se igrala u dvorani 7. studenoga u Nabeulu pred 2.500 gledatelja, a sudili su Bord i Buy iz Francuske.

HRVATSKA: Šola, Blažičko, Kaleb, Balić, Lacković, Zrnić, Vori, Dominiković, Džomba, Jeftić, Goluža, Šprem, Špoljarić, Metličić, Buntić

NORVEŠKA: Ege, Solberg, Tvedten, Loke, Lund, Hagen, Vildalen, Lauritzen, Kjelling, Walstad, Jorgensen, Jensen, Riise, Skjaervold

ISKLJUČENJA: Hrvatska...minuta, Norveška... minuta

SEDMERCI: Hrvatska..., Norveška...

U prvom poluvremenu gledali smo čvrst i nimalo lijep rukomet, s mnoštvom pogrešaka na obje strane. Igra hrvatske vrste je donekle funkcionirala u obrani, što je dokaz svega 12 primljenih pogodaka. Međutim, u napadu smo igrali sporo i bez prave ideje. Nakon što je propustio utakmicu protiv Švedske u sastav se vratio Ivano Balić, no na njegovoj igri su bili vidljivi tragovi ozljede gležnja, pa niti on nije uspio posložiti našu igru. Usprkos blijedom izdanju dva puta smo imali po dva pogotka viška (8:6, 9:7), no Norvežani su ponajviše zaslugom sjajnog vratara Steinar Egea uspjeli preokrenu rezultat. Ege je u prvih 30 minuta prikupio osam obrana.

Premda nisu briljirali, posebice u napadu, Norvežani su bili

Utakmicu je započeo i Ivana Bolać, kojeg je liječnička služba uspjela "zakrpati

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙