FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 1. do 3. veljače

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojidućih će dana biti promjenjive, pa mogu donijeti tegobe meteoropatimai kroničnim bolesnicima, izvijestio je danas Državni hidrometeorološkizavod.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana biti promjenjive, pa mogu donijeti tegobe meteoropatima i kroničnim bolesnicima, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak će biometeorološke prilike u većem dijelu Hrvatske biti razmjerno nepovoljne, a u Lici i Gorskom kotaru nepovoljne. Stoga bi meteoropati mogli biti slabije raspoloženi uz moguće smetnje u koncentraciji. Tegobe su moguće i kod kroničnih bolesnika.

U srijedu će prilike biti povoljnije u odnosu na prethodne dane pa bi mnogi ljudi mogli osjetiti poboljšanje općeg stanja. U jutarnjim je satima potrebna adekvatna zaštita od hladnoće na što naročito treba upozoriti astmatičare i srčane bolesnike.

U četvrtak zbog prolaska oslabljene hladne fronte biometeorološke će prilike u unutrašnjosti Hrvatske biti razmjerno nepovoljne. Meteoropati bi stoga mogli biti slabijeg raspoloženja, razdražljivi i patiti od glavobolje. Manje poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod kroničnih bolesnika. Na Jadranu će nepovoljan vremenski utjecaj biti slabije izražen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙