FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Otočcu minus 23 celzijeva

GOSPIĆ, 31. siječnja 2005. (Hina) - Najniža jutarnja temperatura od čakminus 23 stupnja celzijeva ove zime izmjerena je jutros u 7 sati uOtočcu, dok je u Gospiću bilo minus 21 stupanj, što je uzrokovalododatne teškoće u prometu na tom području.
GOSPIĆ, 31. siječnja 2005. (Hina) - Najniža jutarnja temperatura od čak minus 23 stupnja celzijeva ove zime izmjerena je jutros u 7 sati u Otočcu, dok je u Gospiću bilo minus 21 stupanj, što je uzrokovalo dodatne teškoće u prometu na tom području.

Zbog hladnoće iz Brinja i okolnih naselja Kutareva, Krasna i Ramljana nisu krenuli autobusi koji prevoze učenike u školu prvog dana nakon zimskih praznika.

Kako se doznaje s Autobusnog kolodvora u Otočcu, jutros nije krenuo ni autobus na redovnoj liniji prema Rijeci.

Mnogi vozači kamiona, ali i osobnih vozila, imali su probleme s pokretanjem motora, a zabilježena su i kašnjenja autobusa u gradskom i prigradskom prometu.

Za sav je promet već gotovo tjedan dana zatvorena i cesta Gospić-Karlobag. U predjelu Baških Oštarija i tunela Kubus snježni nanosi visoki su preko tri metra, a cesta prema Karlobagu prekrivena je debelim slojem leda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙