FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Košarka: Jusup novi trener Splita

SPLIT, 30. siječnja 2005. (Hina) - Danijel Jusup je od nedjelje novitrener košarkaša Splita Co, u čije se redove vratio i iskusni AnteGrgurević.
SPLIT, 30. siječnja 2005. (Hina) - Danijel Jusup je od nedjelje novi trener košarkaša Splita Co, u čije se redove vratio i iskusni Ante Grgurević.

Zadarski stručnjak potpisao je ugovor s "žutima" do kraja godine s mogućnošću produljenja na još dvije godine. Prvi pomoćnik biti će mu Tonći Mašina koji je obavljao dužnost pomoćnika Ivanu Sunari u KK Zagreb, a u stručnom stožeru još će biti Đuro Nenadić i kondicijski trener Mirko Krolo.

Prvi potez novog trenera bio je angažiranje krilnog centra Ante Grgurevića do kraja sezone. Tridesetogodišnji Grgurević nakon tri godine odlučio je ponovno zaigrati za Splićane, iako je imao primamljive ponude iz Grčke i Italije.

Novi trener Jusup će prvi trening odraditi u srijedu, a prvijenac na klupi "žutih" imat će u subotu na Gripama protiv Crvene Zvezde u dvoboju Goodyear lige, u kojoj Splićani zauzemaju pretposljednje mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙