FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Lici hladnoća i snijeg, promet otežan

GOSPIĆ, 29. siječnja 2005. (Hina) - Zbog hladnoće i snijega koji padana širem području Like i jutros je otežan cestovni promet, doznaje seu Centru za nadzor prometa Hrvatskih autocesta (HAC) u Brinju.
GOSPIĆ, 29. siječnja 2005. (Hina) - Zbog hladnoće i snijega koji pada na širem području Like i jutros je otežan cestovni promet, doznaje se u Centru za nadzor prometa Hrvatskih autocesta (HAC) u Brinju.

Za sav su promet od noćas zatvorene ceste: Gospić-Karlobag i Dobroselo-Bruvno. Na svim cestama u Ličko-senjskoj županiji zbog zimskih uvjeta ne smiju prometovati kamioni s prikolicama i tegljači. U Jezeranama jutros stoji 20-tak kamiona.

Preko prijevoja Vratnik-Kapela te na ličkoj magistrali Gračac-Plitvice-Slunj promet je dopušten osobnim vozilima, autobusima i kamionima do 7,5 tona nosivosti, ali isključivo uz uporabu zimske opreme.

U Centru za nadzor prometa HAC-a u Brinju, također se doznaje da ličkom dionicom autoceste Zagreb-Split od Jezerana do Sv. Roka promet teče bez problema, ali zbog snijega koji pada, brzina kretanja ograničena je na 60 kilometara na sat.

Bura u primorju također otežava promet. Dionicom jadranske magistrale Senj-Sv. Marija Magdalena smiju voziti samo osobna vozila, a u prekidu je i trajektna pruga između kopna i otoka Paga.

Vlakovi koji su vozili ličkom prugom prema Zagrebu i Splitu noćas su kasnili oko 30 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙