FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U više incidenata u Iraku ubijeno najmanje 12 Iračana i ranjeno dvadesetak

MAHMUDIYA, 27. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Dvanaest je Iračanaubijeno i dvadesetak ranjeno u četvrtak u nasilju sjeverno i južno odBagdada, tri dana prije općih izbora, doznaje se od policijskog ibolničkog izvora.
MAHMUDIYA, 27. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Dvanaest je Iračana ubijeno i dvadesetak ranjeno u četvrtak u nasilju sjeverno i južno od Bagdada, tri dana prije općih izbora, doznaje se od policijskog i bolničkog izvora.

Pet Iračana je ubijeno i najmanje 15 ranjeno u eksploziji bombe južno od Bagdada, pri prolasku iračkog vojnog konvoja, prema jednom bolničkom izvoru.

"Pet civila je ubijeno i 15 osoba ranjeno, od kojih 3 teško u napadu na cesti između Mahmudiye i Latifiye", rekao je jedan liječnik bolnice Mahmudiye. Među ranjenima su četiri vojnika, rekao je.

U eksploziji automobila-bombe blizu glasačkog ureda u četvrtak u Samarri, sjeverno od Bagdada ubijeno je sedam Iračana, a petoro ih je ranjeno.

"Sedam Iračana, od kojih 4 vojnika, ubijeno je a pet drugih, dva vojnika i tri civila ranjeni su kada je napadač samoubojica izazvao eksploziju automobila pri prolasku vojne ophodnje" blizu glasačkog ureda, izjavio je pukovnik Mahmud Mohamed, prenosi dAFP.

Napad je izveden oko 12 sati po srednjoeuropskom vremenu u središtu grada, 120 km sjeverno od Bagdada, dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙