FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Renault Hrvatska uvodi "Eurotax" procjenu rabljenih vozila

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Renault Nissan Hrvatska uvodieuropsku "Eurotax" metodu procjene vrijednosti rabljenih vozilaprilikom kupnje novih vozila po sistemu staro za novo tijekom akcije"Eurotax plus", izvijestio je na konferenciji za novinare voditeljprodaje Renaulta Hrvatska Dražen Jugović.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Renault Nissan Hrvatska uvodi europsku "Eurotax" metodu procjene vrijednosti rabljenih vozila prilikom kupnje novih vozila po sistemu staro za novo tijekom akcije "Eurotax plus", izvijestio je na konferenciji za novinare voditelj prodaje Renaulta Hrvatska Dražen Jugović.

Tijekom te akcije kupci Renaultovih vozila po sistemu "staro za novo" koji obave procjenu svojih rabljenih automobila po Eurotax metodi kod Renaultovih koncesionara, dobit će bonus od 5 do 25 tisuća kuna. Procjena rabljenih vozila je besplatna i može se obaviti u cijeloj Renaultovoj prodajnoj mreži u Hrvatskoj, rekao je Jugović.

Eurotax je standardizirana europska metoda procjene vrijednosti rabljenih automobila koja se temelji na upotrebi računalnog programa u koji se unose razni tehnički i drugi podaci o rabljenom vozilu. Na osnovu tih podataka kao i onih o tržišnim vrijednostima prodanih rabljenih automobila na referentnom tržištu, dobija se realna tržišna cijena rabljenog vozila, pojasnio je Matija Trček iz tvrtke Eurotax Glass's u suradnji s kojom Renault provodi akciju Eurotax plus.

Akcija Renault Nissana Hrvatska traje od 1. veljače do 31. ožujka i vrijedi za fizičke i pravne osobe. U Renault Nissanu Hrvatska ističu da je potencijal akcije u 80 tisuća Renaultovih vozila mlađih od 10 godina, koliko ih je po njihovoj procjeni registrirano u Hrvatskoj.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je novi direktor Renault Nissana Hrvatska, a to je Mađar Miklos Marothi koji će na toj dužnosti zamijeniti Jean - Michela Sicrea.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙