FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Semneby izrazio zahvalnost OESS-a I. Crniću i DIP-u

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Državnog izbornogpovjerenstva (DIP) Ivica Crnić, primio je pismo voditelja MisijeOESS-a u Republici Hrvatskoj, veleposlanika Petera Semnebyja u kojemmu izražava zahvalnost OESS-a na potpori tijekom predsjedničkihizbora, navodi se u današnjem priopćenju iz DIP-a.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva (DIP) Ivica Crnić, primio je pismo voditelja Misije OESS-a u Republici Hrvatskoj, veleposlanika Petera Semnebyja u kojem mu izražava zahvalnost OESS-a na potpori tijekom predsjedničkih izbora, navodi se u današnjem priopćenju iz DIP-a.

Semneby Crniću zahvaljuje na akreditiranju članova Misije OESS-a za praćenje glasovanja izvan Hrvatske - tijekom prvog izbornog kruga u Srbiji i Crnoj Gori, zatim tijekom drugog izbornog kruga u Srbiji i Crnoj Gori te u Bosni i Hercegovini.

Posebno zahvaljuje članu Izbornog povjerenstva Branku Hrvatinu i voditelju Ureda Koordinacije za promatrače Lavoslavu Tortiu te njihovim timovima na profesionalizmu iskazanom tijekom pripreme i organizacije OESS-ove promatračke zadaće.

Također zahvaljuje biračkim odborima na područjima na kojima je OESS promatrao izbore, na dobrom prijemu na koji su naišli članovi Misije OESS-a, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙