FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Červar zadovoljan samo drugim poluvremenom

SFAX, 23. siječnja 2005. (Hina) - Iako je hrvatska rukometnareprezentacija na otvaranju svjetskog prvenstva protiv Argentineupisala uvjerljivu pobjedu izbornik Lino Červar nije bio zadovoljanigrom koju su njegovi odabanici pružili u prvom poluvremenu.
SFAX, 23. siječnja 2005. (Hina) - Iako je hrvatska rukometna reprezentacija na otvaranju svjetskog prvenstva protiv Argentine upisala uvjerljivu pobjedu izbornik Lino Červar nije bio zadovoljan igrom koju su njegovi odabanici pružili u prvom poluvremenu.

"Mogu biti zadovoljan drugim pouvremenom. Prvo smo igrali dekoncentrirano, ukočeno, s previše pogrešaka. Predugo smo se trazili," kazao je Červar.

Argentina je na otvaranju iznenadila hrvatske igrače dugačkim napadima, čime su pomalo uspavali svjetske prvake.

"Argentina nas je iznenadila, igrali su dugačke napade zbog čega su moji igrači postali nestrpljivi i počeli su griješiti. No, u nastavku smo proradili. Zaigrali smo čvršće u obrani, Šola je skinuo nekoliko lopti i prelomili smo utakmicu", izjavio je Červar.

Njegov kolega na suparničkoj strani Oscar Ribera nije bio previše raspoložen.

"Prije dvije godine na otvaranju SP-a u Portugalu Argentina je iznenadila Hrvatsku,a ovoga puta doživjela je težak poraz. Bilo je teško očekivati dvije pobjede protiv izuzetno kvalitetne Hrvatske. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, no u nastavkku smo pali. Hrvatska se probudila i više nismo imali izgleda", rekao je Ribera.

Jedan od najboljih igrača u hrvatskim redovima bio je Petar Metličić.

"Za početak možemo biti zadovoljni. Nismo briljirali, a upisali smo uvjerljivu pobjedu. Na početku smo imali problema, no u nastavku je proradila obrana, što je odmah bilo vidljivo na rezultatu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙