FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet na A3

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Promet u zemlji je srednji ividljivost dobra. Pojačan je promet duž autoceste A3 Lipovac-Bregana,a na većini cesta vozi se bez zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklubu 13,45 sati. Tek povremeno na dionicama na kojima su u tijeku radovipromet teče usporeno. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski napodručju Gorskog kotara i Like.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Promet u zemlji je srednji i vidljivost dobra. Pojačan je promet duž autoceste A3 Lipovac-Bregana, a na većini cesta vozi se bez zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub u 13,45 sati. Tek povremeno na dionicama na kojima su u tijeku radovi promet teče usporeno. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski na području Gorskog kotara i Like.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, a valja ih očekivati i na putu kroz usjeke Jadranske i Ličke magistrale, te duž Istarskog ipsilona. Poseban oprez savjetuje se za dionicu državnih cesta D206 Pregrada-Hum na Sutli, D218 Sučević-Srb-Brotnja i D27 Gračac-Karin.

Pojačan je izlaz teretnih vozila preko graničnog prijelaza Bajakova i osobnih preko Bregane gdje je kolona oko 500 metara. Ulaz osobnih vozila pojačan je preko prijelaza Županja i Stara Gradiška.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙