FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućuti predsjednika Sabora obitelji Biga Friganović i predsjedniku SDP-a

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks je u povodu vijesti o smrti saborske zastupnice SnježaneBiga Friganović uputio obitelji preminule zastupnice brzojav sućuti.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks je u povodu vijesti o smrti saborske zastupnice Snježane Biga Friganović uputio obitelji preminule zastupnice brzojav sućuti.

"Tužnu vijest o iznenadnoj i preranoj smrti gospođe Snježane Biga Friganović primio sam s dubokom žalošću i nevjericom.

Odlaskom naše drage i poštovane kolegice Snježane Hrvatski sabor je trajno i nenadoknadivo izgubio uvaženu narodnu zastupnicu koja je od 1992. godine, kada je prvi puta izabrana za zastupnicu, kroz četiri uzastopna mandata ostvarila neizbrisiv trag u političkom životu moderne hrvatske države.

Svima će nam ostati duboko utkan u našim sjećanjima njezin samoprijegoran i samozatajan rad u obnašanju zastupničke dužnosti, rad koji je bio prožet stručnim pristupom i visokim moralnim vrijednostima, usmjeren isključivo na dobrobit hrvatskih građana", stoji u brzojavu sućuti koji je predsjednik Sabora Vladimir Šeks poslao obitelji preminule zastupnice Snježane Biga Friganović u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora i svoje osobno.

Predsjednik Hrvatskog sabora uputio je brzojav sućuti i predsjedniku SDP-a Ivici Račanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙