FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIKE sponzor HNS-a i u naredne četiri godine

ZAGREB, 22. siječnja 2005. (Hina) - Pravo je zadovoljsto potpisati novičetverogodišnji ugovor s objektivno najjačim svjetskim proizvođačemsportske opreme u kojoj će, uvjeren sam u to, naši nogometašinastupiti i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine, rekao jedanas prilikom potpisivanja ugovora s poznatom američkom firmompredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.
ZAGREB, 22. siječnja 2005. (Hina) - Pravo je zadovoljsto potpisati novi četverogodišnji ugovor s objektivno najjačim svjetskim proizvođačem sportske opreme u kojoj će, uvjeren sam u to, naši nogometaši nastupiti i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine, rekao je danas prilikom potpisivanja ugovora s poznatom američkom firmom predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.

Po njegovim riječima ovaj ugovor osigurava dovoljno kvalitetne sportske opreme za čak 23 reprezentativne selekcije o kojima trenutno skrbi HNS.

Menadžer sportskog marketinga NIKE-a Tina Salminem rekla da je za njenu tvrku u marketinškom pogledu najvažnije da se uz nogometne reprezentacije Brazila, Nizozemske, Portugala nađe i ime Hrvatske, jer je uvjerena da će hrvatski nogometaši izboriti plasman i na Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj, i na Europsko prvenstvo 2008. u Austriji i Švicarskoj.

Iako su finacijski uvjeti potpisivanja ugovara poslovna tajna šef marketinga HNS-a Dragutin Katalenić rekao je da je i količinski i finacijski ovaj ugovor gotovo 30 posto bolji od prošlog.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙