FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hina pokreće novi servis - EUinfo

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Hina je ovoga tjedna pokrenula noviservis pod nazivom EUinfo, u kojem objavljuje informacije o hrvatskomputu prema Europskoj uniji, bilateralnim odnosima EU-Hrvatska, oaktivnostima svih institucija EU-a te o aktualnostima iz svih zemaljačlanica.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Hina je ovoga tjedna pokrenula novi servis pod nazivom EUinfo, u kojem objavljuje informacije o hrvatskom putu prema Europskoj uniji, bilateralnim odnosima EU-Hrvatska, o aktivnostima svih institucija EU-a te o aktualnostima iz svih zemalja članica.

U EUinfo, Hina objavljuje dvadesetak vijesti dnevno za široki krug korisnika - medije, tvrtke, banke i druge financijske ustanove i tijela državne uprave.

Od 17. do 31. siječnja traje probno razdoblje u kojem će zainteresirani korisnici moći dobiti uvid u sadržaj EUinfo-a, a od 1. veljače uvodi se mogućnost pretplate na dnevni on-line servis te tjedni bilten, koji će se moći primati elektronskom poštom. Također je predviđena mogućnost primanja servisa i na druge uobičajene načine prijenosa informativnih servisa Hine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙