FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biskup Košić čestitao Kurban-bajram muftiji Omerbašiću

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Vijeća Hrvatskebiskupske konferencije za ekumenizam i dijalog zagrebački pomoćnibiskup Vlado Košić čestitao je danas predsjedniku Mešihata Islamskezajednice u Hrvatskoj muftiji Ševku ef. Omerbašiću i islamskimvjernicima Kurban-bajram.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog zagrebački pomoćni biskup Vlado Košić čestitao je danas predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Ševku ef. Omerbašiću i islamskim vjernicima Kurban-bajram.

"U povodu sutrašnjeg prvoga dana Kurban-bajrama Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijedi u Republici Hrvatskoj izražavam srdačnu čestitku u svoje te u ime Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog. Zahvaljujem Svemogućemu i milosrdnomu Bogu na dosadašnjem plodnom dijalogu i suradnji. Molimo ga da nas i dalje u tom smjeru učvršćuje i prati svojim blagoslovom. Neka Vas i sve islamske vjernike obdari mirom i radošću osobito u predstojeće blagdansko vrijeme!", stoji u čestitci biskupa Košića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙