FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Morana Makar sedma u Innsbrucku

INNSBRUCK/ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) Snowbordašica Morana Makarosvojila je sedmo mjesto u disciplini half pipe (polukružni žlijeb) na22. zimskoj Univerzijadi, koja se od 12. do 22. siječnja, održava uaustrijskom Innsbrucku.
INNSBRUCK/ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) Snowbordašica Morana Makar osvojila je sedmo mjesto u disciplini half pipe (polukružni žlijeb) na 22. zimskoj Univerzijadi, koja se od 12. do 22. siječnja, održava u austrijskom Innsbrucku.

U konkurenciji 23 natjecateljke, 19-godišnja studentica druge godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu propustila je finale, u koje su se plasirale prvih šest, za jedno mjesto, ali je Morana bila presretna jer je to, uz plasman klizačice Idore Hegel, najvrijedniji rezultat kojeg su postigli naši studenti-sportaši u Innsbrucku.

Danas su u štafetnoj utrci nastupile i nordijke Maja Kezele, Lorena Malec, Ivana Mihelčić i Andrijana Stipaničić, koje su u konkurenciji 16 ekipa na cilj stigle posljednje.

Od naših studenata-sportaša još će nastupiti Ivan Dolinić u brzom klizanju, dok je nastup Ivana Ratkića u slalomu, nakon nezgodnog pada na treningu spusta, neizvjestan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙