FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JLH ulaže u obnovu riječke Kostabele

ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Grupacija Jadranski luksuzni hoteli(JLH) u obnovu bivše rekreacijske zone Kostabela u Rijeci, koju jetemeljem potpisanog Ugovora s Gradom Rijekom zakupila na 30 godina,planira do sredine lipnja ove godine uložiti milijun kuna, a do ljeta2006. taj prostor želi pretvoriti u moderni turistički objekt visokekategorije sa četiri zvjezdice.
ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Grupacija Jadranski luksuzni hoteli (JLH) u obnovu bivše rekreacijske zone Kostabela u Rijeci, koju je temeljem potpisanog Ugovora s Gradom Rijekom zakupila na 30 godina, planira do sredine lipnja ove godine uložiti milijun kuna, a do ljeta 2006. taj prostor želi pretvoriti u moderni turistički objekt visoke kategorije sa četiri zvjezdice.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora u sklopu Kostabele JLH je sa Gradom Rijekom potpisao jučer, doznaje se danas iz dubrovačkog sjedišta JLH-a.

Taj se poslovni prostor sastoji od zatvorenog dijela površine 1.444 metara četvornih i otvorenog dijela od 650 metara četvornih, za što će JLH, prema Ugovoru, plaćati mjesečnu zakupninu od 2,26 eura po četvornom metru.

Dio objekta na Kostabeli, kako napominju iz JLH-a, počet će se radom već do sredine lipnja ove godine, kada bi se trebao otvoriti restoran i dio od predviđenih smještajnih jedinica, te urediti prilaz i okoliš oko toga prostora.

U vezi dalje obnove Kostabele voditeljica odnosa s javnošću JLH-a Nikolina Vicelić ističe da je razvojnim planovima u toj zoni, uz restoran, predviđeno uređenje 20-ak smještajnih jedinica (sobe i dva apartmana), caffe bara s terasom, fitnes centra, tenis terena te plaže.

Vicelić posebno napominje plan za uređenje luksuznog SPA (wellness) centra Kostabela, za što su već počeli pripremati projektnu dokumentacija, a kada bude gotova objavit će i visinu toga ulaganja. SPA centar bi prema planu trebao biti otvoren do ljeta i turističke sezone 2006.

Grupacija JLH dio je međunarodne kompanije "GS Hotels&Resorts", koja ima sjedište u Windsoru/Londonu u Velikoj Britaniji i u vlasništvu je poduzetnika Gorana Štroka.

JLH ove godine obilježava 10 godina prisustva u hrvatskom hotelijerstvu, a danas osim riječkog Hotela Bonavije, kojeg je Štrok kupio 1995., u svom sastavu ima još dubrovačke hotele Excelsior, Dubrovnik Palace, Kompas i Bellevue te projekt Konavle turizam s tri objekta u Cavtatu i Konavlima.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙