FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Croatia osiguranje sponzor Hrvatskog rukometnog saveza

ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Croatia osiguranje, kao najvećahrvatska osiguravajuća kuća, uz naše rukometaše je od 2003. godine ipotpisivanjem novog ugovora o generalnom susponzorstvu samo je logičannastavak te odlične suradnje, rekao je danas nakon potpisivanjaugovora predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoja Vojković.
ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Croatia osiguranje, kao najveća hrvatska osiguravajuća kuća, uz naše rukometaše je od 2003. godine i potpisivanjem novog ugovora o generalnom susponzorstvu samo je logičan nastavak te odlične suradnje, rekao je danas nakon potpisivanja ugovora predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoja Vojković.

Predjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran izrazio je zadovoljsto potpisanim ugovorom ističući da će on pridonijeti daljnjem razvoju i postizanju vrhunskih rezultata posebno naše muške reprezentacije koja je završila s prvom fazom priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Tunisu.

Svečanosti potpisivanja ugovora u prostorijama Croatia osiguranja nazočio je veliki dio reprezentativaca, koji će se sutra okupiti u Zagrebu prije polaska u Tunis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙