FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Eksplozije u Burgosu i južno od Madrida

MADRID, 13. siječnja 2005. (Hina/AFP) - U eksploziji koja je učetvrtak ujutro odjeknula u jednome skladištu u sjevernom španjolskomgradu Burgosu poginulo je sedam osoba, a više ih je ozlijeđeno,izvijestilia je lokalna policija, a u gradiću Getafe, južno od Madridau eksploziji koja je odjeknula u srijedu navečer u privatnom stanupoginula je djevojka, a dvanaest je osoba ozlijeđeno, od toga šestteško.
MADRID, 13. siječnja 2005. (Hina/AFP) - U eksploziji koja je u četvrtak ujutro odjeknula u jednome skladištu u sjevernom španjolskom gradu Burgosu poginulo je sedam osoba, a više ih je ozlijeđeno, izvijestilia je lokalna policija, a u gradiću Getafe, južno od Madrida u eksploziji koja je odjeknula u srijedu navečer u privatnom stanu poginula je djevojka, a dvanaest je osoba ozlijeđeno, od toga šest teško.

Do eksplozije u Burgosu došlo je oko 8.30 po lokalnom vremenu u skladištu trgovine u kojoj se prodaju bicikli, javio je privatni radio Cadena Ser. Policija je izvijestila kako još nije poznato tko je podmetnuo eksploziv.

U drugoj eksploziji koja je odjeknula u srijedu navečer u gradiću Getafe, južno od Madrida u privatnom stanu poginula je djevojka, a dvanaest je osoba ozlijeđeno, od toga šest teško. Među njima su pedesetogodišnja žena i beba, koje su u kritičnom stanju.

Gradonačelnik Getafea Pedro Castro novinarima je kazao da se okolnosti nesreće istražuju, no kako je moguće da je uzrok nesreće eksplozija plinske boce. Od posljedica eksplozije oštećeno je četrdesetak stanova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙