FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve u Iraku

BAGDAD, 31. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Devet Iračana, među kojimatroje djece, policajac i pripadnik nacionalne garde, ubijeni su odčetvrtka u nizu napada u blizini Bagdada, doznaje se u petak izpolicijskog izvora.
BAGDAD, 31. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Devet Iračana, među kojima troje djece, policajac i pripadnik nacionalne garde, ubijeni su od četvrtka u nizu napada u blizini Bagdada, doznaje se u petak iz policijskog izvora.

Četiri civila, među kojima troje djece, poginulo je zapadno od Bagdada u eksploziji bombe ručne izrade koja je postavljena uz cestu a eksplodirala je u trenutku prolaza američkog vojnog konvoja u pratnji iračke policije.

Dvije su osobe poginule u sudaru automobila bombe i osobnog automobila nedaleko od Suweire, 40 kilometara južno od Bagdada, a pripadnik nacionalne garde ubijen je, a šestorica su ih ranjena u okršaju nakon eksplozije bombe kućne izrade blizu Mahmudiyaha, južno od Bagdada.

U okršajima u petak oko Mosula jedan je pobunjenik ubijen, a petnaestorica su uhićena, priopćila je američka vojska. Usto, dva su iračka civila ubijena u eksploziji automobila bombe blizu Baijija na sjeveru Iraka, dodaje se iz istog izvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙