FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dogovor suda i Marka Thatchera: Margaret Thatcher "laknulo"

LONDON, 12. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Bivšoj britanskoj premijerkiMargaret Thatcher "pao je kamen sa srca" nakon dogovora koji supostigli njezin sin i sud Južnoafričke Republike, priopćio je usrijedu službeni predstavnik Thatcherove.
LONDON, 12. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Bivšoj britanskoj premijerki Margaret Thatcher "pao je kamen sa srca" nakon dogovora koji su postigli njezin sin i sud Južnoafričke Republike, priopćio je u srijedu službeni predstavnik Thatcherove.

"Laknulo joj je jer su se stvari sredile i jer dolazi kraj brigama koje su je morile zadnjih mjeseci", izjavio je službeni predstavnik.

Mark Thatcher će se u četvrtak u Južnoafričkoj Republici očitovati krivim u svezi s optužbama koje ga terete za financiranje pokušaja državnog udara u Ekvatorskoj Gvineji, izvijestili su u srijedu izvori bliski sinu bivše britanske premijerke. Mark Thatcher tako izbjegava javno suđenje.

Pošto je koncem kolovoza 2004. optužen za povredu zakona Južnoafričke Republike o plaćenicima, Thatcher je dosad opovrgavao bilo kakvo sudjelovanje u pokušaju državnog udara na predsjednika Ekvatorske Gvineje Teodora Obianga Nguemu u ožujku prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙