FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija istražuje smrt britanskog časnika u Gibraltaru

MADRID/LONDON, 10. siječnja 2005. (Hina/DPA) - Policija istražuje uponedjeljak smrt britanskog vojnog zapovjednika čije je tijelopronađeno u njegovu bazenu u Gibraltaru, javili su mediji u Londonu iMadridu.
MADRID/LONDON, 10. siječnja 2005. (Hina/DPA) - Policija istražuje u ponedjeljak smrt britanskog vojnog zapovjednika čije je tijelo pronađeno u njegovu bazenu u Gibraltaru, javili su mediji u Londonu i Madridu.

Komodora Kraljevske mornarice Davida Whitea (50) pronašao je njegov pomoćnik u subotu. Ministarstvo obrane je potvrdilo da je Whiteu bilo naređeno da se vrati u Britaniju zbog unutarnje istrage.

Novine Sun pišu da je White izvršio samoubojstvo nakon što u njegovom računalu pronađene stotine pornografskih fotografija djece.

"Policijska istraga smrti komodora Whitea se nastavlja i stoga u ovoj fazi ne možemo davati izjave", rekao je glasnogovornik ministarstva obrane u Lononu.

"To očito nije bila prirodna smrt, ali moramo pričati nalaze obdukcije", izjavio je glavni inspektor kraljevske gibraltarske policije Eddie Yome.

Falklandski ratni veteran White bio pomoćnik direktora za mornaričke operacije u ministarstvu obrane u vrijeme kosovske krize. On je preuzeo zapovjedništvo nad britanskim snagama u Gibraltaru u svibnju 2004. White nije bio oženjen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙