FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: razjašnjeno ubojstvo žene u stanu na Trešnjevci

ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija razjasnila jesinoćnje ubojstvo žene u stanu u Hećimovićevoj ulici i utvrdila da juje ubio suprug.
ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija razjasnila je sinoćnje ubojstvo žene u stanu u Hećimovićevoj ulici i utvrdila da ju je ubio suprug.

Osumnjičeni N.P. (1926.) ubio je svoju suprugu Veru (1946.) s nekoliko udaraca čekićem po glavi sinoć oko 21 sat u stanu na devetom katu u Ulici Nikole Hećimovića 13, na Trešnjevci, izvijestila je poslijepodne zagrebačka Policijska uprava.

Nakon toga N.P. se pokušao ubiti tako što si je nožem rezao žile na lijevoj ruci. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC Sestara milosrdnica, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a ozljede su okvalificirane kao teške, izvijestila je policija.

Jutros je počinitelj sve rekao kćeri, koja je udana i ne živi s roditeljima u istom stanu, a ona je o svemu obavijestila policiju u 9,10 sati.

Očevid je obavila ekipa zagrebačke Policijske uprave u nazočnosti istražnog suca zagrebačkoga Županijskog suda Ratka Šćekića i zamjenice županijskoga državnog odvjetnika Anamarije Lončarić, priopćila je Hini zagrebačka Policijska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙