FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa moli za dječje žrtve plimnog vala

RIM, 6. siječnja 2005. (Hina/AR) - Papa Ivan Pavao II. je u četvrtak nablagdan sveta Tri kralja sa svoga prozora na Trgu svetog Petra poručiokako moli za dječje žrtve plimnoga vala na jugoistoku Azije.
RIM, 6. siječnja 2005. (Hina/AR) - Papa Ivan Pavao II. je u četvrtak na blagdan sveta Tri kralja sa svoga prozora na Trgu svetog Petra poručio kako moli za dječje žrtve plimnoga vala na jugoistoku Azije.

"Dok ponavljam svoju molitvu za dječje žrtve plimnoga vala u Aziji, ne mogu zaboraviti i dječje žrtve gladi i bolesti, ratova i terorizma, kao i otetu, nestalu ili iskorištavanu djecu u nečasnoj trgovini", rekao je Papa pred više tisuća hodočasnika na Trgu svetog Petra, na kojem su bili i likovi sveta Tri kralja.

"Djeca su sadašnjost i budućnost Crkve", rekao je Papa i dodao kako svoje misli upućuje i onima koji se "zauzimaju za zaštitu najmanjih".

Ivan Pavao II. je i najavio temu ovogodišnjem Međunarodnog dana mladeži koji će se održati u kolovozu u Koelnu. "Došli smo da ga obožavamo", tema je dana mladeži, kojem Papa namjerava nazočiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙