FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opljačkana poslovnica PBZ-a u Novom Zagrebu

ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Trojica nepoznatih, maskiranih inaoružanih muškaraca opljačkali su danas popodne u 17,55 satiPrivrednu banku Zagreb u Ulici Ivana Šibla b.b. u Novom Zagrebu izkoje su odnijeli više stotina tisuća kuna.
ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Trojica nepoznatih, maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su danas popodne u 17,55 sati Privrednu banku Zagreb u Ulici Ivana Šibla b.b. u Novom Zagrebu iz koje su odnijeli više stotina tisuća kuna.

Glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama izvijestila je da je u vrijeme razbojstva u banci bilo više zaposlenika i jedna stranka.

"Dvojica počinitelja ušla su u banku i uz prijetnju vatrenim oružjem od zaposlenika su oduzeli novac u iznosu od više stotina tisuća kuna, dok je treći ostao ispred i vjerojatno čuvao stražu, štiteći im odstupnicu", rekla je glasnogovornica Vulama.

Dodala je da su se s mjesta događaja pljačkaši udaljili u crnom automobilu "peugeot 306" nepoznate registracijske oznake i otišli u smjeru Bundeka.

U PU zagrebačkoj, koja raspolaže relativno šturim osobnim opisom dvojice muškaraca, ističu da je riječ o muškarcima visokima oko 190 centimetara, srednje tjelesne građe. Jedan je bio odjeven u svijetle traperice i tamnu jaknu, a drugi u sive hlače, obojica su bili maskirani u kape s prorezima za oči tako da nema detalja lica.

U otkrivanju počinitelja policija traži pomoć građana, ako je tko što vidio ili zna o tom događaju, da se javi na 92 ili u najbližu policijsku postaju.

Policija je na terenu i intenzivno traga za počiniteljima i za vozilom kojim su se udaljili s mjesta događaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙