FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napadnut saborski zastupnik i ogulinski dogradonačelnik I. Vučić

KARLOVAC, 3. siječnja 2005. (Hina) - Karlovačka policija izvijestila jedanas da je jedan mladić sinoć u Otoku Oštarijskom napao saborskogzastupnika i ogulinskog dogradonačelnika Ivana Vučića.
KARLOVAC, 3. siječnja 2005. (Hina) - Karlovačka policija izvijestila je danas da je jedan mladić sinoć u Otoku Oštarijskom napao saborskog zastupnika i ogulinskog dogradonačelnika Ivana Vučića.

U priopćenju se navodi da je dvadesetdvogodišnji D.M. iz Otoka Oštarijskog svojim automobilom sinoć u 21,10 sati presreo osobni automobil u vlasništvu grada Ogulina kojim je upravljao ogulinski dogradonačelnik i saborski zastupnik HDZ-a.

Napadač ga je pokušao izvući iz automobila, ali nije uspio pa je šakom razbio vjetrobransko staklo.

Vučić se vozio u Karlovac u HDZ-ov stožer za VII. izbornu jedinicu, kamo je nosio zapisnik s rezultatima predsjedničkih izbora, no tvrdi da je napad na nj slučajan te da, kako je izjavio, sasvim sigurno nije politički motiviran. Dodao je kako je poslije doznao da je mladić imao u krvi više od dva promila alkohola.

Napadač je prepriječio ulicu svojim automobilom, no nekoliko ga je vozila ipak zaobišlo, rekao je Vučić i dodao da je tada otvorio prozor da ga upita što se događa i što treba, ali da ga je napadač tada pokušao izvući iz auta.

Vučić je izgred prijavio policiji i, kako kaže, tek onda utvrdio da poznaje napadačeve roditelje. "Policija već ima dosje o njegovim izgredima, a mladić trenutačno izdržava uvjetnu kaznu za počinjena kažnjiva djela", rekao je Ivan Vučić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙