FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Austrija: Miran tijek izbora na 7 glasačkih mjesta

BEČ, 2. siječnja 2005. (Hina) - Izbori za hrvatskog predsjednika nabiračkim mjestima u Austriji protječu u nedjelju mirno i u ugodnomozračju, saznaje se u konzularnom odjelu Veleposlanstva Republikehrvatske u Beču.
BEČ, 2. siječnja 2005. (Hina) - Izbori za hrvatskog predsjednika na biračkim mjestima u Austriji protječu u nedjelju mirno i u ugodnom ozračju, saznaje se u konzularnom odjelu Veleposlanstva Republike hrvatske u Beču.

Hrvatski državljani koji žive i rade u Austriji ili koji su se u njoj danas zatekli imaju prigodu glasovati za jednog od 13 kandidata na izborima za predsjednika Republike Hrvatske na 7 biračkih mjesta: u Beču, Grazu, Klagenfurtu, Feldkirchu, Innsbrucku, Linzu i Salzburgu.

Do 13 sati glasovalo je više od 550 birača, a očekuje se da će do 19 sati najmanje još toliko izići na izbore. Zbog blizine procjenjuje se da će veliki broj hrvatskih državljana sa stalnim boravkom u Austriji glasovati u domovini.

Austrijski mediji daju veliku pozornost predsjedničkim izborima u Hrvatskoj proteklih dana, a posebno u nedjelju, riječju i slikom opširno izvještavaju o izborima, kandidatima i političkom okružju u Republici Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙