PORTSMOUTH, 4. lipnja (Hina/AFP) - Na jelovniku svečane večeri koju je
organizirala britanska kraljica Elizabetha nalaze se dimljena pastrva,
patka, te jagode sa šlagom.
Sadržaj jelovnika je do posljednjeg trenutka držan u tajnosti, a
organizatori su ocijenili da je jelovnik "jednostavan i lagan".
Nakon predjela, dimljene pastrve, uz koju je ponuđeno suho bijelo
vino "Adgestone" sa otoka Wight (Vajt) iz 1991., gosti su uživali u
odresku od patke, s prilogom od krumpira i zelenog povrća. Uz to je
jelo služeno vino Saint Julien Chateau Talbot (Sen Žilijan Šato Talbo)
iz 1982.
Za desert su služene jagode sa šlagom i Porto iz 1970.
(Hina) nb mm
042302 MET jun 94
04HHMM MET jun 94
Aba liga - Košarkaši Splita prekinuli niz od šest poraza
Novi učenički dom u Varaždinskoj županiji primio prve korisnike
Papa Franjo imao dvije epizode akutne respiratorne "insuficijencije"
Perišić: Ne podnosim poraz, moramo igrati više kao momčad
SKV - Sport u 21 sati
FINANCIJSKI SERVIS od 03. ožujka 2025.
Usporedni tečajevi poslovnih banaka primjenjivi 04. ožujka
SKV: Svijet u 21 sat
SKV: Hrvatska u 21 sat
Lucić: Nije istina da SAD blokira ulazak Hrvatske u OECD