BIZOVAC, 16. svibnja (Hina) - Stručnim skupom o dijetalnoj i zdravoj prehrani u ugostiteljstvu i kućanstvu te predstavljenjem slavonskih i drugih specijaliteta, danas je u Bizovačkim Toplicama završen Sajam hrane, pića, ugostiteljske
opreme i gastronomije "Gastro '98".
BIZOVAC, 16. svibnja (Hina) - Stručnim skupom o dijetalnoj i
zdravoj prehrani u ugostiteljstvu i kućanstvu te predstavljenjem
slavonskih i drugih specijaliteta, danas je u Bizovačkim Toplicama
završen Sajam hrane, pića, ugostiteljske opreme i gastronomije
"Gastro '98".#L#
Sajam je na 1800 četvornih metara izložbenog prostora okupio više
od 80 izlagača te predstavnike dvadesetak turističkih zajednica iz
Republike Hrvatske. U sklopu Sajma, uz predstavljenje proizvoda
pojedinih izlagača, održani su stručni skupovi o gastronomiji u
funkciji turizma, projektu vizualnog označavanja kvalitetnih
hrvatskih proizvoda te kategorizaciji hotela i motela.
Sajam se održavao pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke
zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva
poljoprivrede i šumarstva te Hrvatskog udruženja hotelijera, a
organizirali su ga osječko-baranjska Turistička zajednica,
Županijska komora Osijek i "Bizovačke toplice" d.d.
(Hina) vuč mi
161443 MET may 98