BIZOVAC, 19. svibnja (Hina) - U Bizovačkim toplicama otvoren je danas treći Sajam hrane, pića, ugostiteljske opreme i gastronomije "Gastro 99". Doministar turizma Republike Hrvatske Srećko Kolesar istaknuo je na otvorenju da je jedan
od ciljeva sajma slavonsku gastronomiju ponuditi hotelijerima na Jadranu kako bi turisti upoznali raznolikost hrvatskog kulinarstva.
BIZOVAC, 19. svibnja (Hina) - U Bizovačkim toplicama otvoren je
danas treći Sajam hrane, pića, ugostiteljske opreme i gastronomije
"Gastro 99". Doministar turizma Republike Hrvatske Srećko Kolesar
istaknuo je na otvorenju da je jedan od ciljeva sajma slavonsku
gastronomiju ponuditi hotelijerima na Jadranu kako bi turisti
upoznali raznolikost hrvatskog kulinarstva.#L#
U pet dana na sajmu će biti predstavljeno gospodarstvo Karlovačke
županije, održat će se savjetovanja o tržišnoj inspekciji te o
gastronomskoj ponudi Slavonije i Baranje, te predstavljanje
vegetarijanskih i makrobiotičkih specijaliteta.
Na sajmu "Gastro 99", koji su organizirali Hrvatska gospodarska
komora Županijska komora Osijek i Turistička zajednica Osječko-
baranjske županije, sudjeluje 80 hrvatskih izlagača.
(Hina) vs dd