FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Span d.d. - Obavijest o pokretanju postupka osnivanja društva Span sa sjedištem u Gruziji

Zagreb (Hina OTS) – Span d.d., za projektiranje informacijskih sustava, Koturaška cesta 47, Zagreb, OIB: 19680551758 daje slijedeću obavijest:

Ovim putem dostavljamo Obavijest kako je društvo Span d.d. („Društvo“), pokrenulo postupak osnivanja društva Span sa sjedištem u Gruziji. Obavijest o osnivanju društva biti će dostavljena po donošenju rješenja o registraciji i upisu u registar.  

Naš strateški fokus usmjeren je i na tržišta Istočne Europe i Centralne Azije, a otvaranjem ovog, uz već postojeća povezana društva u Ukrajini, Moldaviji i Azerbajdžanu to dodatno potvrđujemo.  

Još prilikom osnivanja društva TOV Span u Ukrajini, dobili smo Microsoft Licensing Solution Provider status za Gruziju i Moldaviju. Namjera Društva bila je već nakon registracije društva u Moldaviji, pokrenuti registraciju društva i u Gruziji, no pandemija koronavirusa, ruska agresija na Ukrajinu i prijetnje Gruziji, zahtijevale su poseban oprez.  

U posljednjih nekoliko mjeseci ostvarili smo kvalitetne kontakte i osigurali sve potrebno za nastup na gruzijskom tržištu.  U isto vrijeme Microsoft konsolidira i okrupnjuje LSP partnere na mnogim tržištima uključujući gruzijsko, tako da je ovo optimalni trenutak da se pojavimo na tržištu kao iskusni partner srednje veličine u globalnim razmjerima. 

 

 

Napomena o izvoru: 

 

 Span d.d.

Koturaška cesta 47,

10000 Zagreb

investors@span.eu

https://www.span.eu/hr/investitori/ 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙