FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Span d.d. - Najava sjednice Uprave i Nadzornog odbora društva

Zagreb (HinaOTS) – Span d.d., za projektiranje informacijskih sustava, Koturaška cesta 47, Zagreb, OIB: 19680551758 daje slijedeću obavijest:

Obavještavamo kao Izdavatelj gore navedene vrijednosnice, koja je uvrštena na Službeno tržište Zagrebačke burze d.d., da smo danas, dana 25. travnja 2022. godine, dostavili nadležnim i propisanim regulatorima:

• Zagrebačka burza d.d.

• Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) u Službeni registar propisanih informacija (SRPI)

• kao i objavili na Internet stranicama društva: https://www.span.eu/hr/investitori/

Najavu sjednice Uprave društva Span d.d., koja će se održati 28. travnja 2022. godine te najavu sjednice Nadzornog odbora društva Span d.d., koja će se održati 29. travnja 2022. godine.

Na sjednici Uprave će se odlučivati o revidiranim financijskim izvještajima Span Grupe (konsolidirano) i društva Span d.d. (nekonsolidirano) za godinu koja je završila 31. prosinca 2021. godine kao i nerevidiranim financijskim izvještajima Span Grupe (konsolidirano) i društva Span d.d. (nekonsolidirano) za razdoblje 1.1.-31.03.2022., prijedlogu Odluke o upotrebi dobiti i ostalim prijedlozima odluka koji će se uputiti Nadzornom odboru te potom Glavnoj skupštini društva na usvajanje.

Na sjednici Nadzornog odbora će se odlučivati o revidiranim financijskim izvještajima Span Grupe (konsolidirano) i društva Span d.d. (nekonsolidirano) za godinu koja je završila 31. prosinca 2021. godine, razmatrati prijedlog Odluke o upotrebi dobiti kao i ostali prijedlozi odluka Uprave koji će se uputiti Glavnoj skupštini društva na usvajanje.

 

 

Napomena o izvoru:

 

Span d.d.

Koturaška cesta 47,

10000 Zagreb

investors@span.eu

https://www.span.eu/hr/investitori/

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙