FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Span d.d. - Obavijest o osnivanju društva FINTECH DIGITAL SERVICES društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke usluge

Zagreb (HinaOTS) – Span d.d., za projektiranje informacijskih sustava, Koturaška cesta 47, Zagreb, OIB: 19680551758 daje slijedeću obavijest:

Obavještavamo, kao Izdavatelj gore navedene vrijednosnice, koja je uvrštena na Službeno tržište Zagrebačke burze d.d., da smo danas, dana 20. travnja 2022. godine dostavili nadležnim i propisanim regulatorima:

• Zagrebačka burza d.d.

• Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) u Službeni registar propisanih informacija (SRPI)

• kao i objavili na Internet stranicama društva: https://www.span.eu/hr/investitori/ Obavijest o osnivanju društva FINTECH DIGITAL SERVICES društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke usluge.

Dana 15. travnja 2022. godine, Trgovački sud u Zagrebu donio je rješenje o upisu osnivanja društva pod tvrtkom FINTECH DIGITAL SERVICES društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke usluge, OIB: 79372150838, sa sjedištem u Zagrebu, Koturaška cesta 47 i temeljnim kapitalom u iznosu 20.000,00 HRK. Rješenje je objavljeno dana 16. travnja 2022. godine. Osnivači društva su Span d.d., IDENTITY CONSORTIUM d.o.o. i KARFIJAM d.o.o., pri čemu su Span d.d. i IDENTITY CONSORTIUM d.o.o. preuzeli poslovne udjele svaki u visini 35 % temeljnog kapitala, a KARFIJAM d.o.o. preuzeo je poslovni udio u visini preostalih 30 % temeljnog kapitala.

 

 

Napomena o izvoru:

SPAN d.d.

Koturaška cesta 47,

10000 Zagreb

investors@span.eu

https://www.span.eu/hr/investitori/ 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙