FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri deset novozaraženih, Stožer poziva na cijepljenje

PULA, 8. travnja 2022. (Hina) - Deset novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Istarskoj županiji u protekla 24 sata, dok se sve zainteresirane odrasle osobe, koje se nisu još cijepile Stožer poziva da se cijepe bez zakazanog termina, izvijestio je istarski Stožera civilne zaštite.

Prema dnevnom izvješću županijskog Stožera civilne zaštite, tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 152 uzorka briseva na covidD-19, potvrđeno je deset novozaraženih osoba, dok od jučer oporavile su se 23 osobe. 

U Općoj bolnici Pula, na liječenju se nalazi 22 pacijenta, od kojih je na Odjelu za infektologiju 21 osoba, a na Odjelu za ginekologiju jedna. 

Stožer civilne zaštite Istarske županije pozvao je danas sve zainteresirane odrasle osobe, koje se nisu cijepile protiv COVID-19 bolesti da slobodno od ponedjeljka pristupe cijepljenju bez zakazanog termina u gotovo svim istarskim gradovima. 

U radno vrijeme svih cjepnih punktova moguće je cijepljenje po principu "drive-in" u automobilu ili drugom prijevoznom sredstvu za nepokretne, teško pokretne i imunokompromitirane osobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙