FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih, ozdravilo sedam osoba

ZAGREB, 26. lipnja 2021. (Hina) - Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih od covida-19, ozdravilo je sedam osoba, a trenutačno je na području županije aktivno 38 slučajeva oboljenja, priopćio je u subotu Županijski stožer civilne zaštite.

Također, u svih osam ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije ustrojeni su posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnoga dežurstva, i cijepiti će sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv covida-19.

Svi građani koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine moći će to napraviti i u ambulantama posebnoga  dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu. Lokacije i brojevi telefona dostupni su na županijskim internetskim stranicama.

Po podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području Zagrebačke županije od početka pandemije do 26. lipnja, evidentirane su 30.354 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječena je 30.241 osoba, a 75 osoba je umrlo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙