FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji sedam novozaraženih osoba

OSIJEK, 30. svibnja 2021. (Hina) - U protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji nije bilo umrlih osoba pozitivnih na koronavirus, a potvrđeno je 26 novih slučajeva zaraze, objavio je u nedjelju Županijski stožer civilne zaštite

U osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) i županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 260 uzoraka, od kojih je sedam bilo pozitivno na koronavirus.

Tri novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka, a po jedna u Koški, Feričancima, Čepinu i Ernestinovu, priopćio je Stožer.

Na bolničkom liječenju su 34 osobe oboljele od bolesti covid-19, i to 22 u osječkom KBC-u, od kojih je četvero na respiratoru, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenata s tim oboljenjem.

Na području ove županije u samoizolaciji je 646 osoba.

Policijski službenici su provjerili pet osoba pod mjerama samoizolacije i izolacije i nisu utvrdili niti jedno kršenje ove mjere. Provel su i nadzor objekata na 130 lokacija, pri čemu također nije bilo kršenja propisanih epidemioloških mjera, navode u osječko-baranjskom Stožeru.

 

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙